Începând DIN août 2016, a devenit obligatorie prin lege absolvirea unei şcoli de pilotaj pentru obţinerea permisului de conducere a ambarcaţiunilor de AGREMENT de peste 2, 5 metri lungime şi minim 3, 68 kW (5 CP) putere de propulsie a motorului. Deci, Dacă vreți să puteți conduisent o barcă, este neapărat necesar să Obțineți un permis de conducere pentru ambarcațiuni. CEA mai noua Membra a Familiei de Barci cu Motor Fair Play. Oferta de pret la lansare de 7500 EURO! Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre Barca Bonny de asemenea, vă puteți verifica cunoștințele dobândite pentru obținerea permisului de conducere de ambarcatiune cu Motor clasa C sau clasa D răspunzând la aceste teste en ligne de verificare: test en ligne pentru verificarea cunoștințelor pentru obținerea carnetului de conducere barcă, clasa C test en ligne pentru verificarea cunoștințelor pentru obținerea carnetului obținerea carnetului de conducere barcă, clasa D daca VI s-a stricat elicea cu care Era Dotata motorul dumneavoastra, sau pur si simplu aceasta elice nu satisface nevoile dumneavoastra-poate va doriti o Barca de viteza sau va doriti sa efectuati Transporturi cu Barca sau ambarcatiue dumneavoastra. Cliquez sur aici pentru o oferta completa de Elice pentru Barca iubitorii de Pescuit, CEI Care prefera agrementul sau navigatia PE Mare au cu ce se mandri daca achizitioneaza acest modèle. Pret 6500 EURO clic aici pentru mai multe detalii despre Barca jolie. Folositi aceasta facilite pentru a fi la curent cu ofertele speciale lansate de www.boats-yachts.ro! O ambarcatiune catamaran fabricata DIN aluminiu. Lungime 4, 3 metri, Latimer 2,5 metri. Barca idéal pentru Pescuit si AGREMENT. Poate transporta 10 persoane in conditii de confort deosebit. Foarte stabila si rapida la o propulsie de 25-50 CP. pret 9600 euro.

Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre catamaranul Spirit 14 cel mai bine vandut modèle de Barca al nostru. 4 metri pentru AGREMENT si Pescuit la doar 2500 euro. Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre Barca Rebel 400. 3 camere de AER; franghie de salvare de Jur imprejur; 2 Perne gonflabile; 2 suport… Iubitorii de Pescuit au acum ceva Care le va indéplorini visele. 5 metri lungime, cabina pentru doua persoane la doar 5500 euro. Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre Barca Bella O Barca facuta spécial pentru a satisface prétentieuse Iubitorilor de AGREMENT si Pescuit. 5 metri lungime, Dotata complet, doar 5200 euro! Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre Barca Beauty. . Intériul ambarcatiunii a fost conceput in doua variante: Vet Barca sup proveniența Ungaria, 4, 90 m lungime, 1, 60 m lățime, CAPACITAT…

O Barca Frumoasa foc, pentru 4 persoane, facuta spécial pentru confort, viteza si stabilitate. 4, 3 metri la doar 2700 euro. Cliquez sur aici pentru mai multe detalii despre Barca classique Yammy 400 este ultimul modèle de Barca dezvoltat de Firma Noastra, Bazat romaine PE 15 Ani de experienta in construirea de ambarcatiuni si pe un an de cercetare si testare pentru a obtine calitatile nautice de exceptie ALE modèle acestui. PE Langa caracteristicile tehnice Care duc la performante deosemorsure si materialele de constructie de Buna calitate, pretul MIC al acestei ambarcatiuni o face sa fie o investitie sigura si avantajoasa. BARCA KM – 330 – D – MATERIAL VERDE; Barca cu Chila gonflabila si podina rigide… BARCA PNEUMATICA KM – 280. MATERIAL VERDE; CU FUNDUL PLAT SI PODINA RIGIDA PLIABIL…. Marine-Shop.ro vinde Barca Yava M, o Barca sup dublu sudat 3mm adaptat parfait… PE Lajumate.ro VEI găsi MII de anunțuri DIN categoria « Camioane-commerciales-ambarcațiuni », categorie în cadrul căreia proprietari direcți își vänd auto-utilitarele proprietate personală, de cele mai multe ori pentru că au nevoie de un Model mai performant pentru a își desfășura activitatea.